Goud

Goud, een genezend sieraad

Goud wordt meestal in goudmijnen gewonnen. Maar het edelmetaal kan ook in rivieren worden gevonden. Het wordt meestal in nugget vorm of in korrels gevonden. Goud wordt niet alleen gebruikt voor sieraden maar ook bijvoorbeeld voor gouden tanden en voor goud injecties bij reumatische klachten.

Weerstand

Wanneer je weerstand niet voldoende is dan ben je sneller vatbaar voor bacteriën en infecties. Gezonde voeding, een regelmatig leefpatroon en voldoende beweging zijn een paar voorbeelden waardoor je je weerstand kan opbouwen. Goud kan je hierbij ook helpen. Draag goud op de huid zodat je nog meer weerstand kan opbouwen tegen infecties die je lichaam binnendringen.

Organen

Een mens heeft vele organen en ieder orgaan heeft een aantal functies. Een aantal voorbeelden van organen zijn het evenwichtsorgaan, galblaas, darmen, lever en nieren. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de organen in het menselijk lichaam. Belangrijk is natuurlijk dat deze organen hun werk goed blijven doen. Goud gedragen op het lichaam helpt de werking van de organen te stimuleren.

Goud werkt ontstekingsremmend

Een ontsteking van de huid is een reactie op vreemde stoffen. Maar een ontsteking kan ook optreden na een huidbeschadiging . Vaak zijn de reacties van de huid hetzelfde op een ontsteking. Deze reacties kunnen pijn, zwelling en roodheid veroorzaken. Wanneer je vaak last hebt van ontstekingen helpt goud ervoor dat je hier wat minder vatbaar hiervoor bent. Draag het voorwerp van goud wel rechtstreeks op de huid. Door het directe huidcontact met het edelmetaal verkrijg je de beste werking.

Eczeem

Wanneer je last hebt van eczeem dan krijg heb je last van een jeukende huiduitslag. Ook zwelling van de huid, zwelling, schilfers, bultjes, kloofjes en korstjes kunnen door eczeem ontstaan. Zoals nog weleens gedacht wordt is eczeem niet besmettelijk. Wanneer je een plekje met eczeem aanraakt kan dit geen kwaad. De vervelende klachten die door eczeem ontstaan kun je doen verminderen door een voorwerp van goud direct op de huid te dragen.