Fairy stone calciet kopen

Fairy stone calciet kopen

Heel goed, je gaat Fairy stone calciet kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Fairy stone calciet heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Fairy stone calciet kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: waar let je op bij Fairy stone calciet kopen? Hoe kun je erop vertrouwen dat de edelsteen die je aanschaft, daadwerkelijk een edelsteen is en niet een namaaksteen? En wellicht wil je gewoon ook meer algemene informatie over het aanbod van diverse Fairy stone calciet verkopers. Allemaal belangrijke en valide vragen waarop hieronder antwoord komt…

Kenmerken Fairy stone calciet Kopen

Mineralogie: groen calciumcarbonaat (trigonaal, secundair).

Indicaties:

Hieronder kun je lezen welke krachten deze steen heeft.

De letters betekenen het volgende, G= Geestelijk gebied, O= Onderbewuste, V= Verstand en L= Lichamelijk.

 • (G) fantasievol/ingenieus;
 • (O) vergemakkelijkt het loslaten van blokkerende gevoelens;
 • (V) maakt opener en belangstellender, helpt om ideeen in daden om te zetten; 
 • (L) verlicht ontstekingen, bevordert de ontgifting, helpt bij lever- en galklachten.

Hier kun je de Fairy stone calciet kopen!

Wellicht denk je niet direct aan Bol.com, maar toch is deze webwinkel één van de beste aanbieders. Bij Bol.com zitten verschillende zeer goede Fairy stone calciet shops aangesloten, zodat je alles perfect alle Fairy stone calciet bij elkaar hebt, en heel goed een keuze kan maken. En niet alleen omdat zij vele verschillende Fairy stone calciet aanbieden. Bij Bol.com kun je niet alleen de Fairy stone calciet kopen, zij bieden ook complete verzamelingen met meerdere Fairy stone calciet in een overzichtelijke showdoos. Ook kun je hier diverse kleinere Fairy stone calciet in één grote zak aanschaffen. Deze kun je dan mooi toevoegen aan een eigen verzameling en geheel naar wens indelen. Hieronder hebben wij de mooiste Fairy stone calciet op een rijtje gezet:

 • [yabp 128]
 • [yabp 129]
 • [yabp 130]
 • [yabp 131]
 • [yabp 132]
 • [yabp 133]
 • [yabp 134]
 • [yabp 135]
 • [yabp 136]
 • [yabp 137]

Waar let je op bij Fairy stone calciet kopen?

Je kunt er vanuit gaan dat de Fairy stone calciet die je via Bol.com aanschaft geen namaak stenen zijn. Maar Fairy stone calciet blijven natuurproducten. Hierdoor kunnen ze altijd afwijken van de afbeelding die op de website te zien is. Ga je Fairy stone calciet kopen, dan kun je er op letten of de afmeting van de Fairy stone calciet overeenkomt met jouw wens. Ook is het handig om jezelf ervan te verzekeren dat de eigenschappen van Fairy stone calciet aansluiten op wat jij zoekt in een edelsteen. Dit is allemaal terug te vinden in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Voordelen van Fairy stone calciet kopen bij Bol.com

In deze veelzijdige webwinkel kun je Fairy stone calciet kopen (en ook andere Fairy stone calciet ). Vul de naam van de steen in als zoekopdracht en je krijgt meestal een scala van producten te zien. Zoek maar uit!

Divers aanbod

Verwerkt in diverse sieraden, gebruiksvoorwerpen, ornamenten, losse Fairy stone calciet , Chakra stenen, trommelsteentjes, rollers, etc. De Fairy stone calciet , en andere Fairy stone calciet , worden breeduit aangeboden in diverse items. Dergelijk aanbod en diversiteit is bij de meeste andere (web)winkels een stuk minder uitgebreid. Ook is ieder item gedetailleerd beschreven. Je weet dus altijd exact wat je aanschaft. En neem ook nota van eventuele recensies. Dan lees je wat andere kopers van het product vonden.

Diverse aanbieders

Via Bol.com kun je de Fairy stone calciet kopen bij verschillende aanbieders. Vaak hebben deze winkels ook een eigen webwinkel, maar ze kiezen er toch voor om ook via Bol.com te verkopen. Daar zijn uiteraard goede redenen voor. Bol.com biedt zijn aanbieders een betrouwbaar platform om te verkopen. De webwinkel staat voor snelheid en betrouwbaarheid. Dat mag je dus ook van de diverse aanbieders verwachten. Ook moeten zij voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen die Bol.com aan hun zakelijke partners stelt. Fairy stone calciet kopen via Bol.com is dus snel en vertrouwd.

Diverse prijzen

Prijstechnisch is Fairy stone calciet kopen via Bol.com ook zeer aantrekkelijk. De bedragen die voor Fairy stone calciet wordt gevraagd is een eerlijke en reële prijs. Pas op voor onrealistische “bodem” prijzen via minder betrouwbare webwinkels. Een kwalitatief goede Fairy stone calciet kopen lukt niet voor drie euro, dat moet je je realiseren. Een redelijke prijs voor Fairy stone calciet van een goede kwaliteit. Daar kun je op rekenen.

Diverse acties

En bij Bol.com heb je natuurlijk ook regelmatig acties of andere aanbiedingen. Dit geldt ook voor de aanbieders van Fairy stone calciet . Wellicht kun je hierdoor wel heel voordelig een Fairy stone calciet kopen. Een ander voordeel is dat je hier ook specifieke informatie kunt vinden over Fairy stone calciet of andere Fairy stone calciet . Bijvoorbeeld in boeken en dergelijke. Hartstikke interessant toch?

Dit doe je na het Fairy stone calciet kopen

Een belangrijke eigenschap van Fairy stone calciet is natuurlijk de energie die deze edelsteen in zich heeft. Deze energie maakt een belangrijk onderdeel uit van de edelsteen en bepaalt onder andere zijn helende en/of ondersteunende werking. Omdat je nooit weet welk traject de individuele Fairy stone calciet achter zich heeft, is het van belang om hem te reinigen voordat je hem in gebruik neemt. Dit geldt uiteraard voor alle Fairy stone calciet die je aanschaft.

Reinigen na het Fairy stone calciet kopen

Het reinigen van een edelsteen (en dus ook de Fairy stone calciet ) doe je door hem eerst te ontdoen van de energie die hij tot zich heeft genomen. Deze energie heeft hij ontvangen van iedere paar handen die hem heeft aangeraakt. Ook de omgeving en de verpakking heeft energie afgegeven. En omdat je nooit weet welke of wat voor energie dit is geweest, is het verstandig om de Fairy stone calciet eerst geheel te ontladen. Je wilt immers de energie van de Fairy stone calciet ontvangen en niet die van zijn vorige eigenaren.

Ontladen na het Fairy stone calciet kopen

Je kunt op een aantal manieren de Fairy stone calciet ontladen van (negatieve) energie:

 • Leg de edelsteen in een bakje met grond of aarde of begraaf hem in de tuin (zet een stokje in de grond zodat je hem kunt terugvinden).
 • Koop kleine Hematiet stenen (kan bijvoorbeeld bij Bol.com) en laat de Fairy stone calciet een nacht hierin liggen.
 • Als je de Fairy stone calciet een tijdje in het felle zonlicht plaatst, dan verdampt negatieve energie uit de steen.
 • Houd de Fairy stone calciet onder stromend bronwater zonder koolzuur. Negatieve energie stroomt dan weg.
 • Berook de Fairy stone calciet met wierook, Mirre, Lavendel of Salie. Negatieve energie trekt hiermee ook uit de edelsteen.

Opladen na het Fairy stone calciet kopen

Na een effectieve ontlading is het zaak om de Fairy stone calciet weer te voorzien van zijn eigen (heilzame) energie. Hier heb je hem immers voor aangeschaft. Als je de Fairy stone calciet een aantal dagen met rust laat, dan zal hij zijn energie uiteindelijk vanzelf weer opladen maar je kunt dit proces ook een handje helpen. Opladen kun je op verschillende manieren doen:

 • Leg de Fairy stone calciet een nacht in het maanlicht.
 • In plaats van maanlicht kun je de Fairy stone calciet ook opladen in het vroege zonlicht of in de late zonnestralen.
 • “Begraaf” de Fairy stone calciet in een bakje met Bergkristal
 • In plaats van Bergkristal kun je ook Seleniet gebruiken.

Nadat je de Fairy stone calciet hebt gereinigd kun je hem in je handen nemen en er een aantal malen krachtig op blazen. Je verbindt de Fairy stone calciet dan met jouw eigen energie. Voel je het verschil?

Het aanbod van Fairy stone calciet bij Spiru

Bij Spiru kun je goed Fairy stone calciet kopen. Zij hebben Fairy stone calciet onder andere gesorteerd op basis van vormen (hartjes, engeltjes, piramides, etc.) en bieden ook een aantal Fairy stone calciet sets aan. Onder deze sets bevinden zich bijvoorbeeld Chakra Stenen. Chakra stenen zijn krachtige stenen die helpen om de zeven Chakra’s in het menselijk lichaam, te ondersteunen en in balans te brengen (of houden).

Chakra stenen kopen

Wanneer je in je lichaam of in je psyche een bepaalde disbalans ervaart, dan kan het zomaar zijn dat er een Chakra uit balans is. Een Chakra is een centraal punt in je lichaam waar energiebanen samenkomen. Er zijn verschillende overtuigingen en/of stromingen die Chakra’s benoemen. In de westerse wereld gaat men meestal uit van zeven Chakra’s. Je kunt alle zeven Chakra stenen kopen als set. Deze stenen gebruik je dan bijvoorbeeld ter ondersteuning tijdens meditatie. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de specifieke edelsteen aan te schaffen die jou kan helpen bij je gevoelens van disbalans of andere problematiek. Dus een edelsteen die een specifieke Chakra ondersteunt.

 • Wortelchakra – De Fairy stone calciet brengt verlichting bij problemen die te maken hebben met de onderrug, dikke darm, heupen, bekken en billen.
 • Sacraal chakra – De Fairy stone calciet ondersteun hier de werking van nieren, blaas, bloedsomloop, geslachtsorganen, baarmoeder en waterhuishouding.
 • Zonnevlechtchakra – De Fairy stone calciet heeft een positieve invloed op de spijsvertering, maag, lever en milt.
 • Hartchakra – De Fairy stone calciet versterkt het hart, de longen en de ademhaling.
 • Keelchakra – Bij mentale disbalans helpt hier de Fairy stone calciet om meer evenwicht te brengen.
 • Derde oogchakra – De Fairy stone calciet helpt hier de energiebanen die te maken hebben met de hormoonhuishouding. Ook helpt het je bij een blokkade op spiritueel en/of creatief niveau.
 • Kruinchakra – De Fairy stone calciet zorgt bij deze Chakra voor een innerlijke rust, vrede en harmonie. Het is de bron van je gemoedstoestand.

Sieraden met Fairy stone calciet kopen bij My jewellery

Bij My Jewellery noemen ze Fairy stone calciet powerstones. Een mooie collectie, verwerkt in bijzondere sieraden. Heel leuk als accessoire en, zoals zij het zelf noemen, als cadeau met een boodschap. En dat is natuurlijk volkomen waar! Fairy stone calciet zijn een geweldig cadeau om te geven en om te krijgen natuurlijk. Ook als je geen idee hebt wat de smaak van de ontvanger is. Je kunt met de aanschaf van bijvoorbeeld een geboortesteen, nooit de plank misslaan. Want iedereen is ooit geboren en daarom heeft iedereen een geboortesteen. Het perfecte cadeau dus!

BEKIJK NU ALLE POWERSTONES (KLIK HIER VOOR DE BESTE AANBIEDINGEN)

Een geboortesteen kopen

Iedere maand heeft een eigen edelsteen. Je kunt iemand de edelsteen cadeau doen van zijn of haar geboortemaand. Maar je kunt ook een andere gelegenheid vieren met een maandspecifieke edelsteen. Bijvoorbeeld een jubileum of andere blijde gebeurtenis.

 • Januari – Granaat – bevordert moed, hoop en zelfvertrouwen. Geeft ook energie en kracht.
 • Februari – Amethist – heeft een beschermende en zuiverende werking en bevordert zelfinzicht.
 • Maart – Aquamarijn – werkt kalmerend en ondersteunt communicatie en bij spreken in het openbaar.
 • April – Diamant – levert zuivere energie en bevordert hierdoor inzichten op spiritueel gebied.
 • Mei – Smaragd – stimuleert liefde, oprechtheid, inspiratie en beïnvloedt relaties en vriendschappen op een positieve manier.
 • Juni – Alexandriet – staat voor liefde, geluk en kennis.
 • Juni – Maansteen – bevordert intuïtie en kalmeert het gevoelsleven.
 • Juni – Parel – brengt rust vrede en verlichting. Heeft een zuiverende werking op ziel en geest.
 • Juli – Robijn – geeft energie en werkt activerend.
 • Augustus – Peridoot – helpt om negatieve invloeden van buitenaf te blokkeren en opgekropte emoties los te laten.
 • September – Saffier – stimuleert helder en nuchter denken en werkt kalmerend op de geest.
 • Oktober – Opaal – maakt vrolijk en stemt optimistisch.
 • Oktober Toermalijn – werkt beschermend en reinigend. Zorgt ervoor dat energiebanen weer in balans komen.
 • November – Citrien – trekt voorspoed, geluk en succes aan en geeft energie en levensvreugde.
 • November – topaas – bevordert empathie, eerlijkheid, vreugde en artistieke creativiteit.
 • December – Tanzaniet – helpt je om je eigen pad te kiezen en meer op eigen benen te staan.
 • December – Turkoois – zorgt voor innerlijke rust en helpt bij depressie, apathie en paniekaanvallen.
 • December – Zirkoon – maakt energiebanen vrij en activeert Chakra’s. Geeft levensenergie.

Fairy stone calciet kopen voor in huis

 • Altaar/stilte ruimte – Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts. De combinatie van deze drie Fairy stone calciet zorgt voor een natuurlijk verwerking van innerlijke pijn en helpt je in balans te komen tijdens een meditatiesessie.
 • Slaapkamer – Amethist, Lapis lazuli en Lepidoliet helpen bij slaapproblemen. Als je wordt geteisterd door angstige dromen, dan kan Rozenkwarts je helpen.
 • Badkamer – Een Fairy stone calciet , Amethist, Jade of Labradoriet in je bad leggen, helpt je te ontspannen en in balans te komen.
 • Kinderkamer – VuurFairy stone calciet , Seleniet en AbrikoosFairy stone calciet werken beschermend voor baby’s. Ook Rozenkwarts, de brenger van liefde, harmonie en rust, wordt vaak gebruikt in een babykamer.
 • Woonkamer – Amethist, Bergkristal en Calciet zijn geschikte Fairy stone calciet voor je woonkamer. Ze brengen rust, zuiveren de atmosfeer en maken tevreden en vrolijk.
 • Studeer-/werkkamer – Fluoriet helpt je om kennis tot je te nemen en bevordert logisch en analytisch nadenken.
 • Creatieve ruimte – AbrikoosFairy stone calciet , Ametrien, Opaal en Turkoois helpen je om je creativiteit te verhogen.

Zorg dat de Fairy stone calciet vrij ligt van andere stenen zodat zijn energie onbelemmerd de ruimte heeft om zich te verspreiden.

Fairy stone calciet kopen conclusie

Je kunt dus bij meerdere goede aanbieders Fairy stone calciet kopen en je doet er verstandig aan om je goed te oriënteren welke webwinkel aansluit op jouw wensen. Ga je voor sieraden, gravures, Chakra stenen of wil je een (nagenoeg) onbeperkt aanbod bij een winkel waar meerdere aanbieders bij elkaar komen? Wat je ook kiest: Succes met je Fairy stone calciet kopen!