Chrysoberyl kopen

Chrysoberyl kopen

Heel goed, je gaat Chrysoberyl kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Chrysoberyl heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Chrysoberyl kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: waar let je op bij Chrysoberyl kopen? Hoe kun je erop vertrouwen dat de edelsteen die je aanschaft, daadwerkelijk een edelsteen is en niet een namaaksteen? En wellicht wil je gewoon ook meer algemene informatie over het aanbod van diverse Chrysoberyl verkopers. Allemaal belangrijke en valide vragen waarop hieronder antwoord komt…

Kenmerken Chrysoberyl Kopen

Mineralogie: aluminium-berylliumoxide (rombisch, primair/tertiair).

Indicaties:

Hieronder kun je lezen welke krachten deze steen heeft.

De letters betekenen het volgende, G= Geestelijk gebied, O= Onderbewuste, V= Verstand en L= Lichamelijk.

 • (G) zelfbeheersing, discipline;
 • (O) bij angsten, beklemdheid, stress, nervositeit, hyperactiviteit;
 • (V) verbetert concentratie, leer­ vermogen en strategisch denken;
 • (L) bij zenuwlijden, spraakstoornissen stotteren, sensorische defecten, stimuleert de lever.

Hier kun je de Chrysoberyl kopen!

Wellicht denk je niet direct aan Bol.com, maar toch is deze webwinkel één van de beste aanbieders. Bij Bol.com zitten verschillende zeer goede Chrysoberyl shops aangesloten, zodat je alles perfect alle Chrysoberyl bij elkaar hebt, en heel goed een keuze kan maken. En niet alleen omdat zij vele verschillende Chrysoberyl aanbieden. Bij Bol.com kun je niet alleen de Chrysoberyl kopen, zij bieden ook complete verzamelingen met meerdere Chrysoberyl in een overzichtelijke showdoos. Ook kun je hier diverse kleinere Chrysoberyl in één grote zak aanschaffen. Deze kun je dan mooi toevoegen aan een eigen verzameling en geheel naar wens indelen. Hieronder hebben wij de mooiste Chrysoberyl op een rijtje gezet:

 • [yabp 158]
 • [yabp 159]
 • [yabp 12]
 • [yabp 14]
 • [yabp 15]
 • [yabp 17]
 • [yabp 25]
 • [yabp 28]
 • [yabp 29]
 • [yabp 53]
 • [yabp 54]
 • [yabp 55]
 • [yabp 56]

Waar let je op bij Chrysoberyl kopen?

Je kunt er vanuit gaan dat de Chrysoberyl die je via Bol.com aanschaft geen namaak stenen zijn. Maar Chrysoberyl blijven natuurproducten. Hierdoor kunnen ze altijd afwijken van de afbeelding die op de website te zien is. Ga je Chrysoberyl kopen, dan kun je er op letten of de afmeting van de Chrysoberyl overeenkomt met jouw wens. Ook is het handig om jezelf ervan te verzekeren dat de eigenschappen van Chrysoberyl aansluiten op wat jij zoekt in een edelsteen. Dit is allemaal terug te vinden in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Voordelen van Chrysoberyl kopen bij Bol.com

In deze veelzijdige webwinkel kun je Chrysoberyl kopen (en ook andere Chrysoberyl ). Vul de naam van de steen in als zoekopdracht en je krijgt meestal een scala van producten te zien. Zoek maar uit!

Divers aanbod

Verwerkt in diverse sieraden, gebruiksvoorwerpen, ornamenten, losse Chrysoberyl , Chakra stenen, trommelsteentjes, rollers, etc. De Chrysoberyl , en andere Chrysoberyl , worden breeduit aangeboden in diverse items. Dergelijk aanbod en diversiteit is bij de meeste andere (web)winkels een stuk minder uitgebreid. Ook is ieder item gedetailleerd beschreven. Je weet dus altijd exact wat je aanschaft. En neem ook nota van eventuele recensies. Dan lees je wat andere kopers van het product vonden.

Diverse aanbieders

Via Bol.com kun je de Chrysoberyl kopen bij verschillende aanbieders. Vaak hebben deze winkels ook een eigen webwinkel, maar ze kiezen er toch voor om ook via Bol.com te verkopen. Daar zijn uiteraard goede redenen voor. Bol.com biedt zijn aanbieders een betrouwbaar platform om te verkopen. De webwinkel staat voor snelheid en betrouwbaarheid. Dat mag je dus ook van de diverse aanbieders verwachten. Ook moeten zij voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen die Bol.com aan hun zakelijke partners stelt. Chrysoberyl kopen via Bol.com is dus snel en vertrouwd.

Diverse prijzen

Prijstechnisch is Chrysoberyl kopen via Bol.com ook zeer aantrekkelijk. De bedragen die voor Chrysoberyl wordt gevraagd is een eerlijke en reële prijs. Pas op voor onrealistische “bodem” prijzen via minder betrouwbare webwinkels. Een kwalitatief goede Chrysoberyl kopen lukt niet voor drie euro, dat moet je je realiseren. Een redelijke prijs voor Chrysoberyl van een goede kwaliteit. Daar kun je op rekenen.

Diverse acties

En bij Bol.com heb je natuurlijk ook regelmatig acties of andere aanbiedingen. Dit geldt ook voor de aanbieders van Chrysoberyl . Wellicht kun je hierdoor wel heel voordelig een Chrysoberyl kopen. Een ander voordeel is dat je hier ook specifieke informatie kunt vinden over Chrysoberyl of andere Chrysoberyl . Bijvoorbeeld in boeken en dergelijke. Hartstikke interessant toch?

Dit doe je na het Chrysoberyl kopen

Een belangrijke eigenschap van Chrysoberyl is natuurlijk de energie die deze edelsteen in zich heeft. Deze energie maakt een belangrijk onderdeel uit van de edelsteen en bepaalt onder andere zijn helende en/of ondersteunende werking. Omdat je nooit weet welk traject de individuele Chrysoberyl achter zich heeft, is het van belang om hem te reinigen voordat je hem in gebruik neemt. Dit geldt uiteraard voor alle Chrysoberyl die je aanschaft.

Reinigen na het Chrysoberyl kopen

Het reinigen van een edelsteen (en dus ook de Chrysoberyl ) doe je door hem eerst te ontdoen van de energie die hij tot zich heeft genomen. Deze energie heeft hij ontvangen van iedere paar handen die hem heeft aangeraakt. Ook de omgeving en de verpakking heeft energie afgegeven. En omdat je nooit weet welke of wat voor energie dit is geweest, is het verstandig om de Chrysoberyl eerst geheel te ontladen. Je wilt immers de energie van de Chrysoberyl ontvangen en niet die van zijn vorige eigenaren.

Ontladen na het Chrysoberyl kopen

Je kunt op een aantal manieren de Chrysoberyl ontladen van (negatieve) energie:

 • Leg de edelsteen in een bakje met grond of aarde of begraaf hem in de tuin (zet een stokje in de grond zodat je hem kunt terugvinden).
 • Koop kleine Hematiet stenen (kan bijvoorbeeld bij Bol.com) en laat de Chrysoberyl een nacht hierin liggen.
 • Als je de Chrysoberyl een tijdje in het felle zonlicht plaatst, dan verdampt negatieve energie uit de steen.
 • Houd de Chrysoberyl onder stromend bronwater zonder koolzuur. Negatieve energie stroomt dan weg.
 • Berook de Chrysoberyl met wierook, Mirre, Lavendel of Salie. Negatieve energie trekt hiermee ook uit de edelsteen.

Opladen na het Chrysoberyl kopen

Na een effectieve ontlading is het zaak om de Chrysoberyl weer te voorzien van zijn eigen (heilzame) energie. Hier heb je hem immers voor aangeschaft. Als je de Chrysoberyl een aantal dagen met rust laat, dan zal hij zijn energie uiteindelijk vanzelf weer opladen maar je kunt dit proces ook een handje helpen. Opladen kun je op verschillende manieren doen:

 • Leg de Chrysoberyl een nacht in het maanlicht.
 • In plaats van maanlicht kun je de Chrysoberyl ook opladen in het vroege zonlicht of in de late zonnestralen.
 • “Begraaf” de Chrysoberyl in een bakje met Bergkristal
 • In plaats van Bergkristal kun je ook Seleniet gebruiken.

Nadat je de Chrysoberyl hebt gereinigd kun je hem in je handen nemen en er een aantal malen krachtig op blazen. Je verbindt de Chrysoberyl dan met jouw eigen energie. Voel je het verschil?

Het aanbod van Chrysoberyl bij Spiru

Bij Spiru kun je goed Chrysoberyl kopen. Zij hebben Chrysoberyl onder andere gesorteerd op basis van vormen (hartjes, engeltjes, piramides, etc.) en bieden ook een aantal Chrysoberyl sets aan. Onder deze sets bevinden zich bijvoorbeeld Chakra Stenen. Chakra stenen zijn krachtige stenen die helpen om de zeven Chakra’s in het menselijk lichaam, te ondersteunen en in balans te brengen (of houden).

Chakra stenen kopen

Wanneer je in je lichaam of in je psyche een bepaalde disbalans ervaart, dan kan het zomaar zijn dat er een Chakra uit balans is. Een Chakra is een centraal punt in je lichaam waar energiebanen samenkomen. Er zijn verschillende overtuigingen en/of stromingen die Chakra’s benoemen. In de westerse wereld gaat men meestal uit van zeven Chakra’s. Je kunt alle zeven Chakra stenen kopen als set. Deze stenen gebruik je dan bijvoorbeeld ter ondersteuning tijdens meditatie. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de specifieke edelsteen aan te schaffen die jou kan helpen bij je gevoelens van disbalans of andere problematiek. Dus een edelsteen die een specifieke Chakra ondersteunt.

 • Wortelchakra – De Chrysoberyl brengt verlichting bij problemen die te maken hebben met de onderrug, dikke darm, heupen, bekken en billen.
 • Sacraal chakra – De Chrysoberyl ondersteun hier de werking van nieren, blaas, bloedsomloop, geslachtsorganen, baarmoeder en waterhuishouding.
 • Zonnevlechtchakra – De Chrysoberyl heeft een positieve invloed op de spijsvertering, maag, lever en milt.
 • Hartchakra – De Chrysoberyl versterkt het hart, de longen en de ademhaling.
 • Keelchakra – Bij mentale disbalans helpt hier de Chrysoberyl om meer evenwicht te brengen.
 • Derde oogchakra – De Chrysoberyl helpt hier de energiebanen die te maken hebben met de hormoonhuishouding. Ook helpt het je bij een blokkade op spiritueel en/of creatief niveau.
 • Kruinchakra – De Chrysoberyl zorgt bij deze Chakra voor een innerlijke rust, vrede en harmonie. Het is de bron van je gemoedstoestand.

Sieraden met Chrysoberyl kopen bij My jewellery

Bij My Jewellery noemen ze Chrysoberyl powerstones. Een mooie collectie, verwerkt in bijzondere sieraden. Heel leuk als accessoire en, zoals zij het zelf noemen, als cadeau met een boodschap. En dat is natuurlijk volkomen waar! Chrysoberyl zijn een geweldig cadeau om te geven en om te krijgen natuurlijk. Ook als je geen idee hebt wat de smaak van de ontvanger is. Je kunt met de aanschaf van bijvoorbeeld een geboortesteen, nooit de plank misslaan. Want iedereen is ooit geboren en daarom heeft iedereen een geboortesteen. Het perfecte cadeau dus!

BEKIJK NU ALLE POWERSTONES (KLIK HIER VOOR DE BESTE AANBIEDINGEN)

Een geboortesteen kopen

Iedere maand heeft een eigen edelsteen. Je kunt iemand de edelsteen cadeau doen van zijn of haar geboortemaand. Maar je kunt ook een andere gelegenheid vieren met een maandspecifieke edelsteen. Bijvoorbeeld een jubileum of andere blijde gebeurtenis.

 • Januari – Granaat – bevordert moed, hoop en zelfvertrouwen. Geeft ook energie en kracht.
 • Februari – Amethist – heeft een beschermende en zuiverende werking en bevordert zelfinzicht.
 • Maart – Aquamarijn – werkt kalmerend en ondersteunt communicatie en bij spreken in het openbaar.
 • April – Diamant – levert zuivere energie en bevordert hierdoor inzichten op spiritueel gebied.
 • Mei – Smaragd – stimuleert liefde, oprechtheid, inspiratie en beïnvloedt relaties en vriendschappen op een positieve manier.
 • Juni – Alexandriet – staat voor liefde, geluk en kennis.
 • Juni – Maansteen – bevordert intuïtie en kalmeert het gevoelsleven.
 • Juni – Parel – brengt rust vrede en verlichting. Heeft een zuiverende werking op ziel en geest.
 • Juli – Robijn – geeft energie en werkt activerend.
 • Augustus – Peridoot – helpt om negatieve invloeden van buitenaf te blokkeren en opgekropte emoties los te laten.
 • September – Saffier – stimuleert helder en nuchter denken en werkt kalmerend op de geest.
 • Oktober – Opaal – maakt vrolijk en stemt optimistisch.
 • Oktober Toermalijn – werkt beschermend en reinigend. Zorgt ervoor dat energiebanen weer in balans komen.
 • November – Citrien – trekt voorspoed, geluk en succes aan en geeft energie en levensvreugde.
 • November – topaas – bevordert empathie, eerlijkheid, vreugde en artistieke creativiteit.
 • December – Tanzaniet – helpt je om je eigen pad te kiezen en meer op eigen benen te staan.
 • December – Turkoois – zorgt voor innerlijke rust en helpt bij depressie, apathie en paniekaanvallen.
 • December – Zirkoon – maakt energiebanen vrij en activeert Chakra’s. Geeft levensenergie.

Chrysoberyl kopen voor in huis

 • Altaar/stilte ruimte – Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts. De combinatie van deze drie Chrysoberyl zorgt voor een natuurlijk verwerking van innerlijke pijn en helpt je in balans te komen tijdens een meditatiesessie.
 • Slaapkamer – Amethist, Lapis lazuli en Lepidoliet helpen bij slaapproblemen. Als je wordt geteisterd door angstige dromen, dan kan Rozenkwarts je helpen.
 • Badkamer – Een Chrysoberyl , Amethist, Jade of Labradoriet in je bad leggen, helpt je te ontspannen en in balans te komen.
 • Kinderkamer – VuurChrysoberyl , Seleniet en AbrikoosChrysoberyl werken beschermend voor baby’s. Ook Rozenkwarts, de brenger van liefde, harmonie en rust, wordt vaak gebruikt in een babykamer.
 • Woonkamer – Amethist, Bergkristal en Calciet zijn geschikte Chrysoberyl voor je woonkamer. Ze brengen rust, zuiveren de atmosfeer en maken tevreden en vrolijk.
 • Studeer-/werkkamer – Fluoriet helpt je om kennis tot je te nemen en bevordert logisch en analytisch nadenken.
 • Creatieve ruimte – AbrikoosChrysoberyl , Ametrien, Opaal en Turkoois helpen je om je creativiteit te verhogen.

Zorg dat de Chrysoberyl vrij ligt van andere stenen zodat zijn energie onbelemmerd de ruimte heeft om zich te verspreiden.

Chrysoberyl kopen conclusie

Je kunt dus bij meerdere goede aanbieders Chrysoberyl kopen en je doet er verstandig aan om je goed te oriënteren welke webwinkel aansluit op jouw wensen. Ga je voor sieraden, gravures, Chakra stenen of wil je een (nagenoeg) onbeperkt aanbod bij een winkel waar meerdere aanbieders bij elkaar komen? Wat je ook kiest: Succes met je Chrysoberyl kopen!