Albiet kopen


Albiet behoort tot de veldspaten en heeft een hoogglanzende witte, licht groene, blauwe of bruine kleur. Deze steen is een stollingsgesteente en komt veelal in pegmatieten voor, voornamelijk in de Verenigde staten en Frankrijk. Deze edelsteen is sterk mentaal gericht en heeft veel geestelijke en lichamelijke gezondheidsvoordelen. Albiet kopen kan op verschillende manieren, lees nu over de mogelijkheden.

Een sieraad met albiet

Hoewel de steen een prachtige kleur heeft wordt het niet veel verwerkt in sieraden, er zijn enkel ketting hangers en bedeltjes met deze steen te koop. Voor overige sieraden als armbanden, oorbellen en ringen zul je wellicht even moeten zoeken. Ze zijn er wel, maar het aanbod is minimaal. Hoewel er maar weinig sieraden met deze steen worden gemaakt, is een sieraad met albiet kopen niet heel duur.

Albiet kopen als ruwe steen

Als ruwe steen komt albiet mooi tot z’n recht. Het vormt mooie kristallen in allerlei kleuren. De steen is mooi als decoratie in huis, en het verspreidt de krachtige energie over de ruimte. De steen heeft een mooie schittering en doordat het zo veel voorkomt is het laag in prijs. Albiet kopen is echter wat lastiger omdat het aanbod niet erg groot is. Er zijn enkele webshops die deze steen aanbieden, daarnaast zijn er in sommige steden kleine edelsteen winkeltjes waar je wellicht de mogelijkheid hebt om albiet te kopen.

Het maakt je mentaal sterk

Albiet kopen heeft voornamelijk een positief effect op het mentale gedeelte. Het maakt je mentaal sterk, zorgt voor orde, overzicht en structuur en het helpt je met plannen en concentreren. Het geeft nieuwe inzichten, moed en vertrouwen om met deze nieuwe inzichten om te gaan. Mocht je grote plannen willen gaan uitvoeren kan deze steen ondersteuning bieden. Lichamelijk werkt albiet enorm positief op de hersenen. Deze steen is een aanrader voor mensen die lijden aan de ziekte van Parkinson of Alzheimer. Het verbetert cognitieve vaardigheden en het geheugen en het biedt ondersteuning bij het verwerken van informatie.

Albiet kopen: dit raden wij aan

Het mineraal albiet wordt gevonden in de kleuren wit, grijs, groen en licht blauw. De steen is veel voorkomend en heeft een glasglans. De geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen zijn al eeuwen lang bekend. Zo ook de werking van de albiet. Koop daarom nu albiet!

Albiet positief voor het geheugen

Een mens heeft het vermogen om veel dingen te onthouden. Niet alleen geschreven teksten maar ook beelden, kleuren, gevoelens en geuren. Door oefeningen kan je je geheugen verbeteren maar ook een albiet gedragen op de huid kan helpen je geheugen te verfrissen. Door albiet te kopen krijg je een positieve boost.

Informatie verweking

Het verwerken van informatie doe je met behulp van je zintuigen. Informatie neem je op via de reuk, het gezicht, het gehoor, de tast en de smaak. Je gebruikt dus de verschillende zintuigen zoals je neus, ogen, tong, oren en huid. Op het moment dat de informatie verwerking minder wordt kan een albiet gedragen op de huid je helpen om de informatie beter te kunnen verwerken.

Albiet kopen voor extra concentratie

Concentratie is het vermogen om je aandacht voor een langere tijd op één onderwerp kan richten. Op het moment dat de prikkeloverdracht van en naar je zenuwen goed verloopt is het gemakkelijk om je aandacht bij een onderwerp te richten. Wanneer je dit kan is het niet moeilijk om de informatie in je geheugen op te slaan. Een albiet gedragen op de huid kan je helpen beter te kunnen concentreren.

Alzheimer: koop albiet

De ziekte van alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie. Wanneer je alzheimer hebt dan krijg je problemen met het geheugen. Naarmate de ziekte erger wordt krijg je steeds meer moeite om de dagelijkse dingen te doen. Nieuwe informatie en bijvoorbeeld onthouden welke dag het is wordt ook een probleem. Dit is slechts een klein voorbeeld van wat alzheimer is. Een persoon met alzheimer kan baat hebben bij het dragen van albiet op de huid. Koop daarom nu albiet. Albiet kopen kan het beste bij Spiru:

Redactie

Soms schrijven Judy en Edwin artikelen samen. Ook krijgen zij hulp van anderen om edelstenen.blog up-to-date te houden. Deze blogs worden geplaatst onder de naam 'redactie'. Heb je een op- of aanmerking op een van de artikelen die onder deze naam zijn geplaatst, dan kun je gewoon contact opnemen met Judy en Edwin.

Recent Content

link to Blizzard stone kopen

Blizzard stone kopen

Heel goed, je gaat Blizzard stone kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Blizzard stone heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Blizzard stone kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: […]
link to Blizzard stone

Blizzard stone

Een prachtige edelsteen die veel waarde voor ons heeft. Wij merken dat Blizzard stone een krachtige edelsteen is. Dit betekent dat Blizzard stone meewerkt aan en verbetering van de energie die wij nodig hebben. Wat is Blizzard stone? Iedere edelsteen bestaat uit één of meerdere mineralen. Mineralen zijn samengeklonterde, vaste, stoffen die in de natuur […]

AANBIEDING – €135,- korting

Unieke Kans: Voor Iedereen Die Op Zoek Is Naar Ontspanning!

Yoga Nidra Chakra Cursus. Bekijk de cursus via de button hieronder of lees ons Yoga Nidra cursus blog

Yoga Chakra aanbieding