Mei, welke edelsteen hoort bij deze maand?


De maand mei is verbonden met de smaragd. Deze steen wordt in het Engels ook wel emerald genoemd. De steen heeft erg veel geneeskracht en wordt gezien als zeer spiritueel. Veel vormen van de meimaandsteen zijn erg duur. Gelukkig zijn er ook goedkopere varianten beschikbaar van de smaragd. Volgens oude vertellingen helpt het dragen van de steen bij diverse kwalen en ziektes, zoals slechtziendheid. De steen wordt vaak gevonden in de landen Colombia, Zambia en Zimbabwe.

De edelsteen smaragd

De smaragd is een hele spirituele steen en staat voor liefde, inspiratie, openheid, oprechtheid en positiviteit. Mensen die de steen dragen zullen meer kunnen genieten van het leven en merken een verbetering in de relatie. De maand mei is onmiskenbaar verbonden met de groene smaragd. Bekend is dat het de favoriete steen van Cleopatra was. Vroeger hield men de steen ook onder de tong of in de mond. Men geloofde dat je hierdoor de toekomst kon zien. Ook werd het al vroeg in de geschiedenis gebruikt voor de geneeskracht.

Geboortesteen Mei

De geboortesteen Mei staat voor echte schoonheid en prachtige kwaliteit. Een mooie geboorte steen om te hebben. We hebben het over de Smaragd: de geboortesteen Mei. Vroeger was deze prachtige steen niet te betalen, maar tegenwoordig is het aanbod van mooie smaragd stenen prima. Ben je op zoek naar echte Beauty en Quality, kies dan voor de geboortesteen Mei.

Geboortesteen Mei

Wat zijn de overige kenmerken van de geboortesteen Mei: Smaragd

Deze edelsteen is uniek in zijn soort. De kenmerken die deze geboorte steen heeft zijn de moeite waard:

  • Prachtig heldergroene kleur
  • De steen van Cleopatra
  • Heilige steen
  • Kwaliteitssteen: goed boor wijsheid en liefde
  • Helderziende geboorte steen
  • Goed voor de ogen

Koop nu jouw krachtige Smaragd voor de beste prijs (edelstenen-winkel.nl)!

De kleur die bij de maand mei hoort

De heldergroene variant past bij de maand mei, maar ook andere groene kleuren kunnen gebruikt worden. De kleur groen staat voor rust en kalmte. Dit komt omdat het de kleur van de natuur is. Het is daarom ook de kleur die vaak door milieuorganisaties wordt gebruikt. Hierdoor staat het ook wel voor lucht en ademhalen.

Geboortemaand steen kopen

Je kunt de steen binnen verschillende prijsklassen kopen. Je kunt het werkelijk zo gek maken als je zelf wilt. Wij geven de voorkeur aan betaalbare varianten van de meimaandsteen. Hieronder vind je de goedkoopste webshop waar je online stenen kunt kopen:

Edelstenen Winkel

Edwin

Edwin heeft op 8 jarige leeftijd een edelstenen-verzamelpakket van zijn ouders cadeau gehad. In dit pakket zat iedere week een nieuwe edelsteen of mineraal met daarbij informatie. De passie voor edelstenen en mineralen is toen begonnen. Op edelstenen.blog schrijft hij alles wat te maken heeft met dit onderwerp.

Recent Content

link to Edelstenen kopen

Edelstenen kopen

Heel goed, je gaat edelstenen kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Maar nu is de vraag: Waar kun je de edelstenen kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: waar let je op bij edelstenen kopen? Hoe kun je erop vertrouwen […]