Last van Bijnieren? Edelstenen helpen!


Klachten aan de bijnieren kunnen van vervelend tot ondragelijk zijn. Edelstenen en mineralen kunnen goed helpen bij de klachten en symptomen. Toch is een medisch oordeel van een (huis)arts of specialist altijd noodzakelijk bij deze klacht. Heb je dus het vermoeden dat jouw klachten hiermee te maken hebben, neem dan eerst contact op met een medisch specialist. Daarna kun je, in overleg, met edelstenen en mineralen gaan werken. In dit artikelen bespreken wij de drie belangrijkste stenen die helpen bij klachten aan de bijnieren.

Wat zijn de bijnieren?

Dit zijn hele kleine organen in het menselijk lichaam. Dit zijn een soort kapjes die op de nieren zelf liggen. Deze worden gescheiden door vetweefsel. Deze bijnieren klinken wellicht niet belangrijk, maar dat zijn ze zeker wel. Een bijnier bestaat grof ingedeeld uit twee lagen: de bijniermerg en het bijnierschors. Beiden lagen hebben een andere functie.

Als er iets minder goed of niet functioneert bij deze lagen, dan spreek je van klachten of aandoeningen aan de bijnieren. Dit kan erg veel oorzaken hebben. Bekend zijn onder andere de ziekte van Addison, het syndroom van Cushing en het syndroom van Conn. Als je last hebt van de bijnieren hoeft het echter niet altijd te betekenen dat je last hebt van een van deze ziekten.

Meer lezen over deze kwaal kan op de Wikipedia-pagina die gewijd is aan de bijnieren.

Edelstenen die helpen bij klachten aan de bijnieren

De volgende drie stenen worden ingezet bij mensen die last hebben van klachten aan de nieren en bijnieren.

Barnsteen

Deze steen wordt ook wel amber genoemd en bestaat uit miljoenjaren oude hars van fossielen. Vandaar dat je deze steen vaak tegenkomt met fossielen erin of bijvoorbeeld insecten. De barnsteen heeft een harmoniserend effect op de bijnieren. Deze bijzondere steen wordt dan ook hoofdzakelijk gebruikt bij mensen met klachten die te maken hebben met de bijnieren.

Bergkristal en tijgeroog

De bergkristal en tijgeroog zorgen voor een balans in het lichaam en weren beiden negatieve energieën. Bij de klachten en symptomen die gepaard gaan met de aandoening kunnen ook deze twee stenen verlichting bieden.

Edwin

Edwin heeft op 8 jarige leeftijd een edelstenen-verzamelpakket van zijn ouders cadeau gehad. In dit pakket zat iedere week een nieuwe edelsteen of mineraal met daarbij informatie. De passie voor edelstenen en mineralen is toen begonnen. Op edelstenen.blog schrijft hij alles wat te maken heeft met dit onderwerp.

Recent Content

link to Lodestone kopen

Lodestone kopen

Heel goed, je gaat Lodestone kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Lodestone heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Lodestone kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: waar let je […]
link to Kwarts kopen

Kwarts kopen

Heel goed, je gaat Kwarts kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Met de Kwarts heb je een mooie edelsteen uitgezocht en nu is de vraag: Waar kun je de Kwarts kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: waar let je […]

AANBIEDING – €135,- korting

Unieke Kans: Voor Iedereen Die Op Zoek Is Naar Ontspanning!

Yoga Nidra Chakra Cursus. Bekijk de cursus via de button hieronder of lees ons Yoga Nidra cursus blog

Yoga Chakra aanbieding